Je bekijkt nu Bestuur van Westfrieslands geeft super cryptisch bericht uit over geprogrammeerde band

Bestuur van Westfrieslands geeft super cryptisch bericht uit over geprogrammeerde band

Van onze redactie Een oplettend redactielid merkte op dat er nog een mail was ontvangen van het bestuur van Westfrieslands. De e-mail was lang en bevatte ook nog eens een bijlage. Het heeft ons bij de redactie de nodige kopzorgen bezorgd, toen wij bijgaande rebus ontvingen van het bestuur van Westfrieslands. Normaal gesproken worden de stukjes die we ontvangen altijd klakkeloos geplaatst, immers behoren kwaliteitsjournalistiek en de code van Bordeaux tot het verleden. Factchecken doen we alleen als iets buiten ons narratief valt. Maar nu kregen we een rebus binnen waar geen touw aan vast te knopen was. We plaatsen het nu maar in de hoop dat u er wel iets van snapt. Wij begrijpen het uiteraard als u hier totaal geen moeite voor wenst te doen. Heeft u naast het puzzelen om de energierekening te betalen dan toch nog tijd over, dan wensen wij u veel succes met bijgaande foto:Mocht u deze rebus niet kunnen oplossen, dan wensen wij u veel sterkte met het online ticketsysteem. De lezers die het wel geraden hebben zullen begrijpen dat ze bij Westfrieslands niet vies zijn van een beetje drijvend hout en een Happy Meal. En daarom geeft het bestuur te kennen trots te zijn op acte de presence van de volgende act tijdens het festival: Marsha & Friends play Fleetwood Mac. Zij zijn er nu al van overtuigd dat dit het juiste ding was om te doen. Onder leiding van Marsha Steltenpool brengt deze groep van ervaren muzikanten een ode aan zowel de Peter Green als de Buckingham / Nicks versie van Fleetwood Mac.De bezetting bestaat uit Alex Bakker – drums (Pearl Jamming), Hein Nagelmaeker – basgitaar, Johan Keeman – gitaar, Pieter Baas – zang en gitaar, Sandra Semeijn – zang,Marsha Steltenpool – zang, piano en keyboards.Wij zien jullie graag op 6 augustus!

Geef een reactie