Huisregels

 • Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken verstrekt.
 • Het is als bezoeker verboden om alcoholische dranken te verstrekken aan personen onder de 18 jaar.
 • Eenmaal gekochte kaarten worden niet meer teruggenomen.
 • De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Diegene die zich daar niet aan onderwerpt, kan de toegang geweigerd worden zonder teruggaaf van entreegelden.
 • Stichting Music Events Wervershoof kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies en/of beschadiging van goederen.
 • Bezoekers dienen zich te houden aan de beslissingen van security betreffende (het binnen brengen van) materialen, etenswaar, toegang en apparatuur. Hierover wordt geen discussie gevoerd ter plekke en/of achteraf.
 • Het is zonder expliciete toestemming van de crew niet toegestaan het podium of de backstage te betreden als bezoeker. Wij kunnen u direct de toegang ontzeggen mocht u zich niet aan deze regels houden.
 • Een pyromaan is niet toegestaan op het festivalterrein.
 • Wijzigingen inclusief tijden en programma voorbehouden.
 • Breng niet jezelf of anderen in gevaar, bij overtreding zullen wij je laten verwijderen van het terrein.

Informatie

Consumptiemunten

 • Op het Westfrieslands Festival maken wij gebruik van consumptiemunten. De munten kunnen in tweeën worden gebroken zodat consumpties ook bijvoorbeeld 1,5 munt kunnen kosten.
 • Munten kunnen in principe bij een volgende editie nogmaals worden gebruikt, wij houden ons echter het recht voor dit te wijzigen bij een incident zoals van vervreemding van een groot aantal munten.
 • Bij de keet kunnen consumptiemunten contant of per pin worden gekocht, betalen met; creditcard, cryptocurrency of buitenlandse pinpas is niet mogelijk.

Beveiliging

Voor de bescherming van u en onze vrijwilligers is de beveiliging van het festival in handen van een professioneel beveiligingsbedrijf.

EHBO

Neemt u zelf de eerste verantwoordelijkheid, als backup hebben wij dan onze lokale EHBO vereniging om u op medisch gebied bij te staan. 

Mindervaliden

Uiteraard van harte welkom, echter zijn wij een klein festival op een grasland, houdt u hier dus rekening mee van het kopen van een festivalticket.

Kinderen

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Kaartverkoop

Kosten tickets
Voorverkoop: € 20,00 exclusief servicekosten
Aan de deur: € 25,00

Er zal worden gecontroleerd op leeftijd. Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje.

Betaalmogelijkheden

Op het festival kunt u met pin of cashgeld betalen voor zowel de entree als voor de consumptiemunten.

Eet & drinkgelegenheid

Op het festival zijn foodtrucks aanwezig. Bij de bar zijn diverse licht alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgbaar.
Alcoholische dranken zijn alleen verkrijgbaar voor 18 jaar en ouder.

Kindervertier

Op het festival is een springkussen aanwezig. Ook wordt er gezorgd voor beperkt entertainment.

Parkeren

Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling naast de ingang van het festivalterrein (eerst het pad naast het woonhuis oprijden).
Komt u toch met de auto dan kunt u deze parkeren bij het nesbos en van daar naar het festivalterrein lopen (circa 1 km). Als de droogte van de grond het toelaat zal het echter mogelijk zijn uw auto op het weiland van de buren te parkeren bij Onderdijk 233.

Oordoppen

Oordoppen zijn gratis te verkrijgen bij de muntenbalie. 

Beeldmateriaal en fotografie

Fotografen zullen op het festivalterrein rondlopen om foto’s en video’s te maken, ook van bezoekers. U geeft bij betreding van het festivalterrein toestemming om de op het terrein gemaakte foto’s / video’s te gebruiken voor publicatiedoeleinden. Foto’s komen na afloop op onze website en/of facebookpagina. Wilt u toch dat een bepaalde foto verwijderd wordt dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@smew.nl

Vragen?

Bij vragen kunt u contact opnemen via info@smew.nl