Westfrieslands gaat afsluiten met een klapper

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Van onze lokale verslaggever in samenspraak met de commissie leefbaarheidHet bestuur van Westfrieslands haakt graag in op de actualiteit. En die is niet best. Onze verslaggever is lokaal gaan buurten om te kijken wat er zoal speelt in de regio. Naast ganzenkak kwam hij enkel ellende tegen. Iedereen verzuipt in de torenhoge energieprijzen, de bierprijs wordt alsmaar hoger, door corona worden nog steeds grote concerten geannuleerd (sta je net in de Arena kan je alweer weer naar huis), de inflatie neemt alsmaar verder toe, en rozenkwekers kunnen hun afzet naar Rusland wel vergeten. Kortom, elke koeienscheet kan de laatste zijn en daarom sluit het Westfrieslands Festival graag af met een goede knaller. Om uw grijze massa enigszins te prikkelen, zoals u gewend bent van onze persberichten, laten wij u in beginsel graag raden wat onze afsluiter wordt. Bij deze door een lijstje met tegenstellingen aan u te presenteren: zoet en zuur, lelijk en knap, hemel en hel, paradijsvogels en ganzen, nachttrein en bejaardentransport, oorlog en vrede, geduld en op hete kolen, regen in november en een blauwe lucht in mei. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan maar, eerlijk is eerlijk, daar zijn wij simpelweg te lui voor. We hopen dat wij door deze zeer droevige opsomming al een tipje van de sluier hebben kunnen lichten over onze afsluiter.Kenners onder u zullen het vast wel geraden hebben. Westfrieslands wordt dit jaar afgesloten door een Guns ‘n Roses tribute band, genaamd: Slash ‘n Roses. Een goed gekozen bandnaam als je bedenkt dat al onze guns inmiddels naar Oekraïne zijn verscheept. Wij hopen u met deze act tijdig naar het paradijs te voeren om even u aandacht af te leiden van alle droefenis. Op https://www.slashnroses.com/ vind u meer informatie over deze geweldige act. Wij zien u graag op 6 augustus!