Organisatie Westfrieslands hernieuwd samenwerking met Vlot on the Vliet Concerts

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Van onze lokale verslaggeverWij menen u als trouwe lezer groot nieuws te kunnen brengen over een aanstaand muzikaal dieptepunt. U verwacht het niet, na jarenlange rust van allerlei culturele activiteiten in en om uw eigen woning. Slapeloze nachten vanwege geluidsoverlast van een festival op tien kilometer afstand, helaas is het weer zo ver. Door enkele knappe koppen is onder het genot van een blikje bruine bonensoep besloten dat het Westfrieslands Festival, dit jaar op 6 augustus, weer doorgang zal moeten vinden. En wel met de absolute voorwaarde dat de slechtste band van Westfriesland Dou Grend und von Velsen en de Nozem, in ieder geval fysiek aanwezig is. In wat voor staat dan ook. In 2020 was het succes de heren nog boven het hoofd gestegen en vonden zij een vakantie belangrijker dan acte de presence geven op Westfrieslands. Met alle gevolgen van dien. Niet alleen werd de ganzenpopulatie niet langer in toom gehouden, het ontketende een ware apocalypse met twee jaar zelfisolatie. Want ja, het gras is altijd groener bij de buurman maar het is toch kwalitatief uitermate teleurstellend als helemaal niemand meer op vakantie kan. Het management van de Dou heeft daarom besloten de heren te dwingen dit jaar wel op het Keuter festival te verschijnen. Eventuele claims van de gemeente Hippolytushoef wegen immers niet op tegen de in potentie grote desastreuze gevolgen van opnieuw een afmelding en het daarmee tarten van de goden. We willen immers niet terug naar de tijd van oengaboenga.Kortom, er staat veel op het spel. Om niets aan het toeval over te laten is een speciale archief-functionaris in de hand genomen, die als opdracht heeft gekregen al het geluid- en beeldmateriaal van de slechtste band van Westfriesland te verzamelen. Puur en alleen voor eigen gebruik, zodat de heren kunnen kijken hoe bepaalde nummers nou ook alweer gespeeld moeten worden. U wordt allen uitgenodigd om te komen aanschouwen wat de heren ervan Bakker. Want iedereen die denkt ik heb geloik, wij zien u dus graag op 6 augustus in Onderdijk.